SMAGSLØG startede som B2B virksomhed primo 2007 og kan allerede fremvise en betydende kundeliste. SMAGSLØGs strategi er at opnå længerevarende kundeforhold.


Udtalelser - Stryhn's


Under mit virke som innovationsleder hos Stryhn's har jeg flere gange stillet opgaver til SMAGSLØG.

SMAGSLØG har været en utrolig professionel samarbejdspartner, vi har løbende haft en god og konstruktiv dialog, og ikke mindst bliver opgaverne løst til aftalte tid. Jeg kan på det varmeste anbefale SMAGSLØG, og vi har fået value for money.

Innovationsleder, Allan Ynill

Udtalelser - Skands


Frantz besøgte os i januar 2006 og foreslog at vi koblede hans viden om smag og smagsnuancer sammen med vores kærlighed til bryggerkunsten. Resultatet blev en række fantastisk spændende madopskrifter der tager udgangspunkt i de første 6 øl fra bryggeriet.

Brygmester, Birthe Skands

Udtalelser - Kragelund


Samarbejdet med SMAGSLØG har været rigtig godt. Frantz har en virkelig god forståelse for, hvordan retterne skal styles, så billedresultatet bliver lækkert og indbydende. Samtidig er der hurtig levering, og det har vi været meget glade for i perioder med mange deadlines.

Senior konsulent, Jacob Kjærsgaard Mortensen

Udtalelser - SUNQUICK


I samarbejdet med SMAGSLØG får vi kreative og professionelle løsninger til stor glæde for vores kunder og fremdrift for vores forretning.

General Manager & CEO, Kaj Møller Jensen

Udtalelser - Dr. Oetker


Jeg har samarbejdet med Frantz på flere projekter med forskellige målgrupper på foodservice markedet. Frantz er god til at sætte sig ind i opgavens omfang - og komme tilbage med kreative og ikke mindst velsmagende opskrifter, der anvender vores produkter på en ny og inspirerende måde. Det har så i den sidste ende ført til nogle flotte fotos, der anvendt i temafoldere har været med til at øge vores salg.

Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og anbefaler uden tøven Smagsløg til andre.

Produktchef Foodservice, Heidi Borgmann