I SMAGSLØG behersker vi alle facetter inden for fødevareområdet, når det gælder markedsføring af produkter og fødevarerelaterede emner.

SMAGSLØG leverer de enkelte ydelser, eller en aftalt sammensat pakke til kunden, når et produkt skal eksponeres og promoveres.

SMAGSLØG er ”up to date” og råder over relevante samarbejdspartnere, der har de specialer, der skal til, for at løse opgaverne.

Opskriftsudvikling


SMAGSLØG udvikler recepter til fødevarevirksomheder og reklamebureauer.

Recepter er som regel målrettet mod den almindelige konsument, men også mod forbrugere via foodservice sektoren (kantiner, storkøkkener, institutioner m.v.)

I udviklingen er den visuelle del, et vigtigt parameter helt fra begyndelsen.

Der udvikles opskrifter, hvor det er gastronomiske principper, smag og det visuelle, der er i højsædet, og opskrifter der er nøjagtigt kostberegnet til mindste detalje, hvor nordiske næringsrekommandationer eller lignende følges.

En dybtgående afkodning af kundens ønsker indgår som en naturlig del, når opgaven gennemføres. Verifikation af det færdige resultat vægtes ligeledes højt.

Recepter gennemtestes flere gange og korrekturlæses af ekstern korrekturlæser, og afleveres klargjort til opsætning.

Næringsberegning


Den stigende fokus på ernæring og sundhed gør næringsberegning til et vigtig led i markedsføringen af virksomhedens fødevareprodukter.

Forbrugeren ønsker i stigende grad indsigt i produkters ernæringsmæssige sammensætning. Denne ønsker at træffe egne valg på grundlag af objektive informationer om energi, protein, kulhydrat og fedtindhold.

Tilsvarende er et ernæringsmæssigt korrekt sammentsat produkt ufravigeligt vigtigt, når fødevareproduktet skal afsættes eller fremstilles i f.eks. catering-, storkøkken- eller institutionssammenhæng.

Ved næringsberegning, kostplanlægning og almindelige vurderinger følger SMAGSLØG som hovedregel De Nordiske Næringsanbefalinger og Fødevareinstituttets nyeste produktdata.

SMAGSLØGs næringsberegninger og vurderinger udføres af en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Foodstyling


Styling af madretter og fødevareprodukter til reklamefotografi og reklamefilm.


- Friskhed, sprødhed, saft, stramt, elegance, naturlighed, frækhed og farver.


SMAGSLØG har den æstetiske sans, den erfaring, de værktøjer og det fornødne råvarekendskab, der skal til, for at få det stylede emne til at fremstå optimalt i det øjeblik, fotografen tager billedet.


Innovation er en vigtig element i stylingen, så der kan nås et resultat, der er mere end et billede.


SMAGSLØG arbejder nøje med udvælgelse af regi, der passer til det emne, den stil og det miljø kunden ønsker.

Fotografi


I samarbejde med kunden fastlægges tema, stil, layout, format, farve og målgruppe.

De fast tilknyttede professionelle fotografer som SMAGSLØG benytter, har studie med køkken og regi lager. SMAGSLØG har med dem opbygget et tæt kendskab og samarbejde, og vi supplerer hinanden rigtig godt.

Billeder tages i tæt samarbejde mellem fotograf og foodstylist. Kunden er mere end velkommen til at deltage i fotosessionerne.

SMAGSLØG har opbygget en erfaringsdatabase, der bruges, og som kommer til udtryk i vores fotos.

Alle billeder efterbehandles inden de sendes til kunden. Fotografier afleveres som standard i høj opløsning til tryk eller til brug i digitale medier. Kan afleveres i det format kunden ønsker.

Grafisk design


SMAGSLØG løser alle opgaver inden for grafisk design - Det værende instore materialer (foldere, skilte, brochurer), emballager, hjemmesider, kogebøger eller lignende.

Vores fast tilknyttede grafiker har mange års erfaring inden for udarbejdelse af grafisk materiale inden for både web, tryk, emballager m.m.

Form, stil og identitet fastlægges i samarbejde med kunden, hvorefter en initiel skitse udarbejdes til godkendelse.

Materialet leveres færdigt og klar til web eller tryk, i henhold til de facto standarder inden for branchen.